دبیر کانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور گفت: با وجود حجم بالای تولید در ایام ماه رمضان نوسان خاصی در بازار رخ نمیدهد به طوری که کماکان مرغ کمتر از نرخ مصوب عرضه می شود.
پرویز فروغی دبیرکانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور با بیان اینکه با توجه به میزان جوجهریزی بالای ۱۶۰ میلیون قطعه و حجم بالای تولید، مرغ کمتر از قیمت تمام شده با نرخ ۵۳ تا ۵۴ هزارتومان از مرغداران خریداری می شود، گفت: براین اساس تولیدکننده در فروش هرکیلو مرغ ۱۵ هزارتومان زیان میکند.
وی ادامه داد: با وجود حجم بالای تولید در ایام ماه رمضان نوسان خاصی در بازار رخ نمیدهد به طوری که کماکان مرغ کمتر از نرخ مصوب عرضه می شود.
فروغی با بیان اینکه امکان جذب این حجم از مازاد تولید مرغ وجود ندارد، افزود: با وجود پیگیریهای مکرر قرار است مقادیری مرغ به بازارهای هدف صادر شود، اما میزان آن در حدی نیست که جوابگوی مازاد باشد، همچنین شرکت پشتیبانی امور دام میزان جذب محدود است چراکه خرید مازاد ماههای قبل در حال عرضه به بازار است که همین امر بر کاهش قیمت و ضرر و زیان مرغدار دامن میزند.
وی قیمت تمام شده هرکیلو مرغ ۷۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: با توجه به فراوانی مرغ نوسان خاصی در بازار شب عید و ماه رمضان نخواهیم داشت. در حال حاضر به رغم مازاد تولید، عرضه مرغهای منجمد بدلیل نزدیک بودن تاریخ انقضا در حال انجام است که براین اساس خرید پشتیبانی تاثیری در تعادل بازار ندارد.
دبیر کانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی کشور نیاز حداکثر جوجه ریزی ماهانه کشور را ۱۳۰ میلیون قطعه اعلامکرد و افزود: با جوجه ریزی ماهانه ۱۳۰میلیون قطعه حتی امکان ذخیره سازی ۱۰ میلیون قطعه به عنوان ذخایر استراتژیک وجود دارد، تا زمانیکه قیمت به بالاتر از نرخ مصوب رسید، اقدام به توزیع ذخایر در بازار می کنند.