• 208
  • 63 مرتبه
  • 08 اردیبهشت 1404

قیمت‌گذاری دستوری گلوی کشتارگاه‌ها را گرفته است

قیمت‌گذاری دستوری گلوی کشتارگاه‌ها را گرفته است

دبیر انجمن زنجیره‌های تولید گوشت مرغ کشور گفت:قیمت‌گذاری دستوری گلوی کشتارگاه‌ها را گرفته است.

رضا مبصری دبیر انجمن زنجیره‌های تولیدکنندگان گوشت مرغ با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 3/11 گوشت مرغ کشور از سوی زنجیره‌های استان گلستان تولید می‌شود، گفت: علیرغم اینکه 33 درصد گوشت مرغ کشور از سوی زنجیره‌ها تولید می‌شود اما آنها با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه تاکید زیادی بر توسعه زنجیره‌ها شده است، ادامه داد:براساس قانون دو هدف برای زنجیره‌ها تعیین شده است که این اهداف صرفه‌جویی در مقیاس برای افزایش تولید و تبدیل و تکمیل زنجیره ارزش است.

دبیر انجمن زنجیره‌‎های تولید گوشت مرغ با بیان اینکه برخی قوانین دست و پا گیر مانع توسعه و رسیدن به اهداف زنجیره‌ها شده‌ است، افزود: از جمله مشکلات عدیده‌ای که زنجیره‌ها با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، بحث جوجه یکروزه و دسترسی به نهاده‌ها است.

مبصری با اعلام اینکه متاسفانه در دوسال گذشته زنجیره ارزش برقرار نبوده و بیشتر زنجیره ضد ارزش حاکم بوده است، عنوان کرد: در این مدت هرچه از بالا به سمت پائین زنجیره ارزش آمده‌ایم به جای اینکه سودی عاید زنجیره‌ها شود برعکس این موضوع اتفاق افتاده است و در این راستا کشتارگاه‌ها به عنوان آخرین حلقه تولید بیشترین ضرر و زیان را متحمل شده‌اند.

وی با تاکید براینکه قیمت‌گذاری دستوری گلوی کشتارگاه‌ها را گرفته است، تصریح کرد:اگر می‌خواهیم سرمایه‌گذاری در صنعت طیور داشته باشیم باید برای تولیدکنندگان دلخوشی ایجاد کنیم.

دبیر انجمن زنجیره‌های تولیدکنندگان گوشت مرغ با بیان اینکه اگر تولیدکننده دل‌خوشی نداشته باشد و تولید برای او صرفه اقتصادی نداشته باشد قطعا دست به تعدیل نیرو خواهد زد، اظهار داشت:اشتغالزایی در بخش کشاورزی بسیار حساس است اگر تولیدکننده دچار ضرر و زیان شود حتما تعدیل نیرو خواهد داشت کما اینکه در ایام پایانی سال گذشته شاهد بودیم بیش از 500 نفر در استان گلستان و در بخش زنجیره‌های تولید گوشت مرغ تعدیل شدند.
 

فایل های پیوست

{{Media:AttachFiles}}
نظرات

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.